Spanska: Lär dig talen!

Annons
1
1-10
Skriv, Frågor med fritextsvar
2
10-20
Skriv, Frågor med fritextsvar Svår
3
20-50
Skriv, Frågor med fritextsvar Svår
4
1-10
Skriv inget fel, Frågor med fritextsvar Svår
5
10-20
Skriv inget fel, Frågor med fritextsvar Svår
6
20-50
Skriv inget fel, Frågor med fritextsvar Svår
7
Memory, 1-10
Uppläsning till text
8
Memory, 1-10
Uppläsning till siffra
9
Memory, 10-20
Uppläsning till text
10
Memory, 10-20
Uppläsning till siffra/tal
Annons
11
Memory, 20-50
Uppläsning till text Svår
12
Memory, 20-50
Uppläsning till tal Svår
Spara
Kommentera
Dela

Senaste händelserna i detta spel

Någon fick alla rätt på nivå 5. 10-20 (Skriv inget fel).
7 timmar sedan efter 36 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 5. 10-20 (Skriv inget fel).
7 timmar sedan efter 40 sekunders spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 4. 1-10 (Skriv inget fel).
7 timmar sedan efter 27 sekunders spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 3. 20-50 (Skriv).
7 timmar sedan efter 59 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 3. 20-50 (Skriv).
7 timmar sedan efter 32 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 3. 20-50 (Skriv).
7 timmar sedan efter 42 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 3. 20-50 (Skriv).
7 timmar sedan efter 3 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 3. 20-50 (Skriv).
7 timmar sedan efter 30 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 3. 20-50 (Skriv).
7 timmar sedan efter 3 minuters spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 2. 10-20 (Skriv).
7 timmar sedan efter 54 sekunders spelande.

Snabbkurs i hur man stavar siffror och tal på spanska.

Spelet Spanska: Lär dig talen!

Instruktioner till Spanska: Lär dig talen!

Du ska kunna stava alla tal från 1-50 och får bara rätt när du stavar helt rätt på talet som du ska lösa.

1. 1-10 (Skriv)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 10 frågor och alla tränas varje spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 3 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

2. 10-20 (Skriv)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 11 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 3 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

3. 20-50 (Skriv)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 30 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 3 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

4. 1-10 (Skriv inget fel)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 10 frågor och alla tränas varje spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 1 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

5. 10-20 (Skriv inget fel)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 11 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 1 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

6. 20-50 (Skriv inget fel)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 30 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 1 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

7. Memory, 1-10 (Uppläsning till text)

MemoryMemory - Nivån innehåller 10 par (bestående av likadana ord som paras ihop med varandra), men det visas max 3 par per spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 3 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

8. Memory, 1-10 (Uppläsning till siffra)

MemoryMemory - Nivån innehåller 10 par (bestående av ord som paras ihop med andra ord) och alla tränas varje spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 10 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

9. Memory, 10-20 (Uppläsning till text)

MemoryMemory - Nivån innehåller 11 par (bestående av likadana ord som paras ihop med varandra), men det visas max 10 par per spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 10 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

10. Memory, 10-20 (Uppläsning till siffra/tal)

MemoryMemory - Nivån innehåller 11 par (bestående av ord som paras ihop med andra ord), men det visas max 10 par per spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 10 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

11. Memory, 20-50 (Uppläsning till text)

MemoryMemory - Nivån innehåller 30 par (bestående av likadana ord som paras ihop med varandra), men det visas max 18 par per spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 18 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

12. Memory, 20-50 (Uppläsning till tal)

MemoryMemory - Nivån innehåller 30 par (bestående av ord som paras ihop med andra ord), men det visas max 18 par per spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 18 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

Beräkning av kunskapspoäng

Varje avklarad spelnivå ger 1 kunskapspoäng i Spanska: Lär dig talen!. Maximala antalet poäng (12 kunskapspoäng) uppnås när du klarat alla 12 nivåer. En bronsmedalj får du när du klarat en nivå 2 gånger och en silvermedalj efter 5 klarade omgångar. En guldmedalj får du när du klarat en nivå 10 gånger. I spelet Spanska: Lär dig talen! kan du totalt få 12 guldmedaljer. Man får endast kunskapspoäng för nivåer som inte klarats av förut, dvs de nivåer ovan som inte är gröna. Även när du har klarat av en nivå kan du fortsätta träna på den nivån, men det ger då inga kunskapspoäng.

Liknande spel

Ytterligare spelinformation

Ämne
Spanska
Målgrupp
Årskurs 6 - Årskurs 7
Spelskapare
Raderad användare
Uppdaterat
2021-02-01
Publicerat online
2015-01-20
Unikt id
1707
Sparat av
5-10 användare
Operativsystem
Webbläsare
Pris
Gratis

Recensioner

4
Totalt 1 439
5
949
4
116
3
79
2
40
1
255

Rapportera

Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel.

Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller

Kommentarer


(Visas inte - endast för svar)
Det finns många kommentarer om detta kunskapsspel. Här visar de 40 senaste.

Anonym
14 oktober 2021 09:18
Det är ett jättebra sätt att lära sig spanska, vi har en lägenhet på Mallorca och där kan jag ha väldigt mycket nytta av denna spanskan som jag lär mig här!
Anonym
9 mars 2021 20:31
jag lede mig 1-100 och det var jette kul
E
Elisa
15 februari 2021 21:48
Jag går i sexan och lär mig just nu siffror på spanskan. Detta spelet är bra och jag rekommenderar det. Man lär sig mycket och spelet rättar snabbt. Vissa nivåer är svårare för man får inte skriva något fel. Jag gillar de övningarna. Då är det som om man gör prov.
Anonym
27 januari 2021 16:45
lede mig 1till 10 älskar spanska
P
popa
12 december 2020 11:34
jag tycker att jag lärde mig upp till tio och sedan så var det bara massor med nya filurer det blev krångligt men det var kul
Anonym
31 augusti 2020 20:41
Ja de är ju svårt att börja på ett nytt språk rakt up och ner, men de är även kul att börja me annat,som du får nytta av tex när du åker utomlands kanske till Spanien eller Thailand får kan de ja vara bra att du kan de rätta språket. För då kan du prata me andra kanske få kompisar och mer. Men de är kul att kunna mer!
H
Hejsan hopssan.
25 maj 2020 13:55
JA JÄTTEKUL! ja tänkte att en sån här chans för man bara en gång i livet, JÄTTEKUL
A
anonym
4 februari 2020 09:37
riktigt kuligt tycker jag
G
Grace
16 december 2019 18:46
Älskar detta!!!!Har lärt mig räkna jättemycket (:
Man lär sig mer här en på spanska lektionerna hah!!!!
V
vill ej säga namn
29 november 2019 17:41
spelet är bra,och man lär sig mycket.
S
sämst på spanska
23 november 2019 20:18
jag kan inte bra spansk,graciac.
Anonym
11 november 2019 20:20
Tycker det är jättebra! Har lärt mig massor sedan jag började med detta! gracias.
E
Ebba
8 november 2019 19:28
Jag tycker det är ett jätte jätte bra spel att lära sig maser
Anonym
31 oktober 2019 08:22
Det skulle vara bättre om ni gjorde så man fick ha en gång fel på de tre sista uppgifterna, för om man råkar trycka fel knapp eller glömde skriva abostråf (som detta: ó) så förlorar man direkt och man måste göra om hela uppgiften. Fick köra om den sista redan tio gånger nu.
E
eleven
20 oktober 2019 18:25
Jag har spanskaprov om ett tag och jag tycker att elevspel är en jättebra hemsida att öva på då!
H
Hej!
19 oktober 2019 19:27
Hej! Jag tycker detta är väldigt kul fast det kan vara lite svårt eftersom jag inte har spanska i skolan för jag går bara i femman fast jag har lärt mig 1-20.
G
Göran Pettersson
2 oktober 2019 10:51
Jag tycker detta är ganska bra, ser ni. När jag var ung kunde man inte lära sig andra språk på ett sådant enkelt sätt. Nu är ja lärare i årskurs 6, 7 och 8. Jag har ämnena spanska, engelska, matte och NO. Mina elever använde ofta elevspel och jag gillar det verkligen. Hoppas verkligen att alla elever där ute lär sig mycket och får en bra utbildning när ni blir stora. Stora hälsningar Göran Pettersson :)
A
Anonym
4 juni 2019 10:09
Det är it så roligt att spela det. Men man lär sig mycket! Även fast att det är ganska klurigt! Försök komma på nya sätt man ska kunna spela och lära sig nummer på spanska på!
E
Engla
24 maj 2019 12:07
bra ställe där både vuxna och barn kan lära sig spanska:)
Anonym
12 mars 2019 08:47
Kuligt vart det!!!! xD
Anonym
7 mars 2019 10:44
Jag tyckte det var kul
H
Hugo
21 februari 2019 09:12
Det var roligt fast jag bara går i fyran! :)
B
Boris
15 januari 2019 12:51
Detta är det bästa sättet att lära sig 1-50 på spanska!
T
Toby
12 november 2018 10:52
Innan kunde jag bara från 1 till 10, men nu kan jag till 50. Jag gillar detta! Men om nu skulle kunna lägga till 51-100 skulle det bli bra! Men annars gillar jag detta.
A
albin
4 oktober 2018 07:39
varför kan de inte ha till hundra
A
Alice
1 juni 2018 09:37
Bra men jag vill ha lite mindre nummer.
R
reboonca
12 april 2017 10:02
jag tuckte denna ovning var gätte bra så ni vet mvh/reboonca
J
julia
30 januari 2017 08:30
JAg älskar spaanine!!Går inte i spanska men vill göra de då ja börjar i sexan!Har guldmedalj på detta
H
Hanna
10 januari 2017 15:22
Jag går inte på spanska kan ni inte ha en där man skriver siffror på spanska o uttalar Siffrorna
M
Malte
9 december 2016 11:58
kan ni lägga till 60-1000!!!!Det hade vart galet!
H
Hanna
5 december 2016 16:28
Kan ni lägga till 60-100?Har prov och måste träna??
O
oj
2 december 2016 15:29
bra spel jag går i trean och kan1-10 nu
Anonym
20 oktober 2016 13:37
Kan man inte bara trycka på rätt svar! SNÄLLA och kan ni lägga till 60-100! PLS!!!!!!!!!!!!!!
S
Simon
14 oktober 2016 10:51
Kan ni lägga till 60-100?
H
Hani
10 oktober 2016 14:56
Om ni kunde lägga till frukter så kunde lärde jag bättre
H
Hani
10 oktober 2016 14:48
Man lär sig fort och de tycker jag är bra nu kan jag 1-10
S
sassa
4 oktober 2016 14:45
Vi har precis lärt oss 1-20 och nu kan jag upp till 50! Jag kommer överglänsa alla!
B
betiel
25 september 2016 15:04
man lär sig ganska fort
P
Pajen
19 september 2016 11:25
Tycker det borde vara typ en genomgång eller så i början så att man kan använda spelet för att lära sig också, inte bara träna.
S
Spanskatalaren
2 juli 2016 08:21
Jag kan spanska så det var lätt, älskar spelet

Fler fördelar med plusmedlemskap