Aktivera plusmedlemskap

Om du beställt plusmedlemskap kommer du att få en faktura som innehåller en aktiveringskod. Nedanstående instruktionen beskriver hur du aktiverar ditt plusmedlemskap med den erhållna koden:

1. Logga in på Elevspel som den lärare eller förälder vars användare skall bli plusmedlem.
  2. Klicka på knappen Inställningar.
  3. Klicka på knappen Ange kod på raden för Plusmedlem.
  4. Ange den kod som du erhållit på fakturan från Elevspel.
  5. Klicka på Spara. Nu ska du få info om när plusmedlemskapet går ut.
  6. Fortsätt nu genom att aktivera plusmedlemskapet på din eller dina elevgrupper.

Notera att plusmedlemskapet endast gäller för beställt antal lärare eller föräldrar samt grupper. Du kan alltid gå till inställningssidan för att se hur många licenser som är tillgängliga i ditt aktiva plusmedlemskap.