Applicera plusmedlemskap på grupp

Om du beställt plusmedlemskap kommer du att få en faktura som innehåller en aktiveringskod. Nedanstående instruktionen beskriver hur du applicerar ditt plusmedlemskap på en elevgrupp:

1. Logga in med den användare som har ett aktivt plusmedlemskap och tillgång till den elevgrupp vars elever skall bli plusmedlemmar.
    1. Om ingen sådan användare finns behöver du först aktivera plusmedlemskapet på din användare som lärare eller förälder.
  2. Klicka på knappen Elever.
  3. Klicka på namnet till den grupp som skall få plusmedlemskapet.
  4. Klicka på fliken Grundinformation.
  5. Välj valet Ja under Plusmedlem.
  6. Klicka på knappen Spara.
  7. Eleverna i gruppen behöver logga ut en gång innan deras plusmedlemskap blir applicerat på deras användare.

Notera att plusmedlemskapet endast gäller för beställt antal lärare eller föräldrar samt grupper. Du kan alltid gå till inställningssidan för att se hur många licenser som är tillgängliga i ditt aktiva plusmedlemskap.