Byta e-postadress

Har du bytt e-postadress och vill ändra på Elevspel kan du göra det när du loggat in. På startsidan för medlemmar klickar du på knappen Inställningar. På sidan för dina inställningar klickar du sedan på länken Byt e-postadress till höger om din nuvarande e-postadress. Då visas två fält där du skall ange din nya e-postadress, men även ditt nuvarande lösenord. Klicka sedan på Spara-knappen alldeles under fälten. Därefter kommer ett e-postmeddelande att skickas till din nya e-postadress inom 15 minuter. När du klickat på länken i det meddelandet är bytet verkställt.

Kom ihåg att ditt inloggningsnamn också ändrats till din nya e-postadress.

Har du glömt ditt lösenord och dessutom bytt e-postadress så att den gamla inte är tillgänglig kan du kontakta oss för personlig hjälp med att byta e-postadress.