Elev och glömt lösenordet

Om du är elev och har glömt lösenordet måste du ta kontakt med någon lärare eller förälder som är ansvarig för ditt konto på Elevspel. Endast någon av dessa kan ge dig ett nytt lösenord.

Är du lärare eller förälder och skall hjälpa din elev med ett nytt lösenord kan du göra så här:

1. Logga in som lärare eller förälder.
  2. Gå till sidan Elever.
  3. Klicka på namnet för den grupp som eleven ingår i.
  4. Klicka på elevens namn i tabellen på fliken Elever.
  5. På den sida du nu hamnar på hittar du elevens lösenord, men även användarnamnet. Vill du kan du även byta elevens lösenord på denna sida.