Rapportera en bugg

Har du hittat ett fel på Elevspel som du tror är en bugg?

Om det är ett fel på en fråga i ett spel vill vi i så fall att du kontaktar spelskaparen.

Om du hittat en bugg är vi tacksamma om du gör oss på Elevspel medvetna om det. Om vi får önska vill vi att du skickar oss svar på så många av de nedanstående punkterna som möjligt:

• På vilken sida felet uppstår? Vi vill gärna ha en URL, men åtminstone namnet på sidan/spelet.
  • Kan du återskapa felet? Beskriv gärna i så fall hur.
  • Vad använder du för enhet? Är det t.ex. Chrome version 80 på Windows 10? Så mycket information som möjligt vill vi ha. Om du inte vet detta räcker det med att du skriver i meddelandet att du använt samma enhet som du skickar in ärendet med. Vi kan nämligen se vad du använder för webbläsare när du skickar in ett ärende.
  • Tror du att det blir lättare att beskriva om du tar en skärmdump? Du får gärna spara en sådan och sedan skicka till oss när vi återkommit till dig i frågan.
  • Om buggen endast visar sig när du är inloggad behöver vi veta ditt användarnamn.

Du kan skicka in ovanstående information på vår sida för att kontakta oss.