Radera medlem

Om du inte längre vill vara medlem hos oss kan du själv radera ditt konto. Om du har elevkonton, skapade uppdrag eller privata spel kommer dessa också att tas bort i och med att ditt konto raderas. Notera att detta innebär att dina elever tappar alla sina samlade kunskapspoäng och medaljer och inte kommer att kunna logga in på Elevspel längre.

Vi rekommenderar dig att föra över dina elever till en annan lärare eller förälder ifall eleven vill fortsätta att samla kunskapspoäng och medaljer!

Ett borttagande av konto kan inte ångras.

Är du elev måste du be din ansvarige lärare eller förälder att radera ditt konto. Det kan du inte göra själv.

Du hittar funktionen för att radera ditt konto på sidan med inställningar när du loggat in.

1. Logga in som den användare du vill radera.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på knappen Radera mitt konto.
  4. Kontrollera att det är rätt e-postadress och gå sedan vidare med raderingen.

Notera att du måste bekräfta borttagandet via din e-postadress. Har du inte tillgång till din e-postadress längre behöver du först byta e-postadress.