Byta e-postadress

Har du bytt e-postadress och vill ändra på Elevspel kan du göra det när du loggat in:

1. Logga in som den lärare eller förälder som ska byta e-postadress.
  2. Klicka på knappen Inställningar.
  3. På sidan för dina inställningar klickar du sedan på länken Byt e-postadress till höger om din nuvarande e-postadress.
  4. Nu visas två fält där du skall ange din nya e-postadress, men även ditt nuvarande lösenord.
  5. Klicka sedan på Spara-knappen alldeles under fälten.
  6. Därefter kommer ett e-postmeddelande att skickas till din nya e-postadress inom 15 minuter.När du klickat på länken i det meddelandet är bytet verkställt.

Kom ihåg att ditt inloggningsnamn också ändrats till din nya e-postadress.

Har du glömt ditt lösenord och dessutom bytt e-postadress så att den gamla inte är tillgänglig kan du kontakta oss för personlig hjälp med att byta e-postadress.