Skapa spel i Drama

Annons
Vår spel-generator i drama hjälper dig designa spel. Snabbt och lätt.
Börja designa ett Drama-spel

Spelmallar för alla behov

Inte lagd åt design av spel? Inga problem! Vi har förberett flera spelmallar för Drama, så att du kan fokusera på att skapa bra innehåll istället för layout. Ingen programmering eller kodning behövs. Du använder och justerar de mallar som redan skapats åt dig:

Bildmarkeringar

Bildmarkeringar

Bokstavsbräde

Bokstavsbräde

Flervalsfrågor

Flervalsfrågor

Frågor med fritextsvar

Frågor med fritextsvar

Gissa ord

Gissa ord

Lucktext

Lucktext

Länka ihop

Länka ihop

Mastermind

Mastermind

Memory

Memory

Mallarna kan du anpassa genom att lägga till video, ljud, talsyntes, bild, extra försök, tidskrav och många andra justeringar. Detta gör att ditt spel blir unikt och något dina elever därför kommer vilja spela! Med mallarna som utgångspunkt kan du skapa en utmanande quiz, blindkarta, frågesport eller en rolig hemuppgift med ett skräddarsytt och personligt uppdrag.

Hur du skapar ett Drama-spel i 5 enkla steg

  1. Välj ett spelnamn och skriv en spelbeskrivning som lockar till nyfikenhet och spelande.
  2. Skapa en tilltalande bild, eller låt generera en unik spelbild.
  3. Välj vilka årskurser som spelet riktar sig mot.
  4. Skapa en eller flera spelnivåer med innehåll. Utgå ifrån spelmallarna ovan. Kopiera en spelnivå och underlätta spelskapandet.
  5. Spara och dela ditt spel inom drama med dina elever i uppdrag eller med direktlänk! Publika spel kan alla spela efter granskning.
Skapa ett nytt Drama-spel

FAQ - Skapa spel

Vad innehåller ett bra drama-spel?

Vi har inga publika spel i ämnet så vi kan tyvärr inte ge dig bra rekommendationer för vad ett sådant spel bör innehålla ännu.

Vad kostar det att göra ett spel?

Alla spelmallar finns tillgängliga gratis, oavsett om du är plusmedlem eller inte. Det gör att du utan kostnad kan skapa ett spel i drama som blir lika proffsigt som ett betalspel. Gör gärna ditt spel publikt så att det kan spelas av alla. Då läggs det till listan med 0 dramaspel redan skapade av andra lärare, pedagoger och experter.

Hur lång tid bör en spelomgång ta inom drama?

Vi har inga publika spel i ämnet så vi kan tyvärr inte ge dig bra rekommendationer för hur lång en spelomgång bör bara ännu.

Hur blir det roligt att lära sig drama?

För att de flesta elever ska tycka att ditt spel är roligt att spela behöver du hitta lämpliga svårighetsnivåer. Vi har inga publika spel i ämnet så vi kan tyvärr inte ge dig bra rekommendationer för hur svåra dina spelnivåer bör bara ännu.

Bläddra bland skapade dramaspel

Så tycker våra användare

Så många saker att gilla! För det första kan du använda den GRATIS! För det andra att eleverna själva vill spela - både i skolan och hemma. För det tredje att det är så lätt att använda.

Charlotte T.


Skapa ett nytt Drama-spel


Fler fördelar med plusmedlemskap