Olämpliga annonser

www.elevspel.se visas det annonser för alla som inte är Plusmedlemmar. Plusmedlemmar använder plus.elevspel.se och där visas inga annonser. Även om annonser på www.elevspel.se är vår primära källa för att täcka våra omkostnader med drift och förvaltning av Elevspel, har vi begränsat visningarna av annonser. Vi visar inga annonser de första 7 dagarna av medlemskap. Vi visar inga annonser när en elev aktivt är inne och spelar en nivå i ett spel. Annonserna har dessutom placerats långt från det centrala innehåller på varje sida för att minimera oavsiktliga klick. Alla annonser är tydligt märkta som just annonser så att de lätt ska kunna skiljas från det centrala innehållet. Vi blockerar annonskategorier för bland annat vadslagning, alkohol, tobak och hälsa och vi begränsar även antalet annonsenheter för att minimera distraktionen visningen av dessa annonser kan leda till.

Om du ändå anser att annonserna är för störande får du gärna bli Plusmedlem, vilket ger dig tillgång till plus.elevspel.se där det inte visas några annonser. Plusmedlemskapet gäller även för plus.helpfulgames.com.

Tänk också på att om du har godkänt personliga annonser kan det komma upp annonser som lämpar sig för dig, men som normalt inte visas för alla besökare på Elevspel. Du hittar inställningarna för personliga annonser under länken Sekretessinställningar längst ned på alla sidor med annonser.

Om du har sett reklam på Elevspel som absolut är olämplig får du gärna göra oss uppmärksamma på den. Det vi behöver veta då är:

  • På vilken sida på www.elevspel.se samt var på den sidan som annonsen visades.
  • Vad du använde för enhet, dvs mobil, surfplatta eller dator.
  • Vilken annonsören var.
  • Vilken URL som annonsen hänvisade till.
  • Ta gärna också en skärmdump.

Kontakta oss med ovanstående information så att vi får vetskap om annonsen.

20