Aktivera plusmedlemskap

Vi visar från och med nu några enstaka annonser för er användare. Anledningen till det är inte helt oväntat att vi behöver täcka våra kostnader för att bygga ännu bättre funktioner och nya spel på Elevspel. Vi har maximalt tre annonser per sida och alla annonser markeras tydligt att det är just en annons. Dessutom visas inga annonser medan eleverna är inne och aktivt spelar en omgång i ett spel. Om ni inte vill se dessa annonser kan du bli plusmedlem. Genom att bli plusmedlem slipper du och alla dina elever se annonser på Elevspel.

Kom ihåg att det alltid är gratis att bli medlem hos oss. Plusmedlemskapet innebär endast att ni inte behöver se annonser.

Så här blir du plusmedlem:

  1. Gå till sidan för beställning av plusmedlemskap. Länk till sidan finns ovanför varje annons med texten TA BORT.
  2. På beställningssidan fyller du i dina uppgifter. Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter för att beställningen skall bli giltig. Tänk på att beställa rätt typ av medlemskap: är du lärare måste du välja typen lärare om du vill ha fler än 5 elever eller fler än 2 grupper.
  3. Klicka på knappen Skicka beställning och invänta bekräftelsen via e-post. Vi kommer därefter att manuellt granska och behandla din beställning. Därför tar det upp till ett par dagar innan vi återkommer till dig med aktiveringskod och faktura.
  4. När du får aktiveringskod och faktura klickar du på länken i det e-postmeddelandet som då tar dig till inställningssidan:
  5. Klicka på länken Ange kod vid Plusmedlem. Fyll i din kod och klicka på Spara. Du ska då se att det står ett giltighetsdatum för hur länge ditt plusmedlemskap gäller. Nu är du och dina elever plusmedlemmar på Elevspel.se och även Helpfulgames.com!

Psst! Glöm inte att betala fakturan.

5
Annons