En dags aktivitet på Elevspel

Det börjar rulla på rätt bra här på Elevspel och jag tänkte att våra medlemmar kanske är intresserade av vad som händer på sajten.

Bara idag har vi fått ca 30 nya lärare som medlemmar. Dessa lärare har redan skapat 400 elevkonton åt sina elever. Det är roligt att så många väljer att bli användare för det ger så mycket mer att ha en användare mot att spela helt oinloggad. Framförallt tappar inga elever sina kunskapspoäng eller medaljer. Dessutom kan ni lärare följa upp hur det går för era elever i de olika spelen. Andra omtyckta funktioner som bara funkar för de som loggar in är möjligheten att skicka meddelanden och även uppdragsfunktionen. Fast allra bäst är nog möjligheten att skapa egna spel som lärare! Idag har förresten fem nya spel gjorts tillgängligt för alla och de är alla skapade av er lärare. Har ni sett dem? Jag blev imponerad av ett ett flertal av dem.

Idag har alla flitiga elever tillsammans fått alla rätt på över 40 000 nivåer. Det är jättemycket kunskap som alltså lärts in, tränats och nötts. Som många av er lärare säkert märkt i uppföljningen så är eleverna inte bara flitiga på skoltid. Mer och mer speltid förläggs till eftermiddag och kvällstid. Delvis kanske tack vare uppdrag som ges i läxa, men av elevernas kommentar tycks det som att många tycker inlärningen på Elevspel är rolig. Kul för oss, kul för er lärare och framförallt kul för eleverna och deras framtid!

Fortsätt att komma med feedback! Det är era synpunkter som gör att Elevspel ser ut som det gör idag.

6
Annons