Sök på Elevspel

Annons
Visar resultat 11 till 20 av totalt 1964 träffar.
Spel i Hem- och konsumentkunskap

Hem- och konsumentkunskap

Hemkunskap och konsumentkonskap handlar om mat, hälsa, miljö, livsstil, konsumtion och pengar. Det är alltså viktiga områden som tränas i dessa spel.
Spel i Historia

Historia

Historia skapar en sammanhängande framställning av förgångna händelser som har betydelse för människan. Ämnet historia är stort så börja spela dessa historiespel snarast.
Spel i Hjärngympa

Hjärngympa

Kunskapsspel som tränar din hjärna genom att öva upp minnet, uppfattningsförmågan samt analytiskt och kreativt tänkande.
Spel i Idrott och hälsa

Idrott och hälsa

Idrott och motion har stor betydelse såväl för enskilda människors hälsa som för folkhälsan. Träna dig i dessa idrottsspel och hälsospel.
Spel i Kemi

Kemi

Kemi behandlar materiens egenskaper, struktur och funktion samt kemiska reaktioner och förändringar. Spela våra kemispel för att fördjupa dina kunskaper i kemi.
Spel i Matematik

Matematik

Mattespel som lär dig siffror och att räkna. Öva upp den grundläggande taluppfattningen med en abakus eller öva på de fyra räknesätten i matte. Du lär dig matematik genom lek i dessa spel.
Spel i Musik

Musik

Musik finns överallt och musik berör oss såväl kroppsligt som tankemässigt och känslomässigt.
Spel i Övriga ämnen

Övriga ämnen

Övriga ämnen är en spelkategori där spel som inte platsar i de andra kategorierna hamnar.
Spel i Religionskunskap

Religionskunskap

Lär dig mer om de olika religioner som finns i världen. Mycket av människans handlingar har ett samband med religiös tro så träna upp dina kunskaper i religionskunskap i dessa spel.
Spel i Samhällskunskap

Samhällskunskap

Samhällskunskap handlar om statsvetenskap, sociologi och nationalekonomi, men även andra samhällsvetenskapliga och humanistiska discipliner ingår. Med denna kunskap kan svåra samhällsfrågor förstås och förklaras så spela våra samhällskunskapsspel.
Annons
« Förra sidan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa sida »

Fler fördelar med plusmedlemskap