Möblerna på spanska

Annons
1
Möbler
Välj rätt svar, Flervalsfrågor Svår
2
Möbler i meningar
Välj rätt svar, Flervalsfrågor
3
Svara på frågorna
Välj svaret, Flervalsfrågor
4
Möbler
Skriv svaret, Frågor med fritextsvar Svår
5
Möbler i meningar
Skriv svaret, Frågor med fritextsvar Svår
6
Svara på frågorna
Skriv svar, Frågor med fritextsvar Svår
Spara
Kommentera
Dela

Senaste händelserna i detta spel

Någon fick alla rätt på nivå 3. Svara på frågorna (Välj svaret).
2024-06-17 11:03 efter 8 minuters spelande.
Någon hade problem på nivå 1. Möbler (Välj rätt svar).
2024-06-17 10:55 efter 23 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 1. Möbler (Välj rätt svar).
2024-05-30 11:18 efter 16 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 1. Möbler (Välj rätt svar).
2024-05-30 08:53 efter 4 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 2. Möbler i meningar (Välj rätt svar).
2024-05-29 08:26 efter 54 sekunders spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 1. Möbler (Välj rätt svar).
2024-05-29 08:25 efter 18 minuters spelande.
Någon hade problem på nivå 1. Möbler (Välj rätt svar).
2024-05-27 20:48 efter 35 sekunders spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 1. Möbler (Välj rätt svar).
2024-05-27 20:48 efter 29 sekunders spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 1. Möbler (Välj rätt svar).
2024-05-27 10:44 efter 56 sekunders spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 1. Möbler (Välj rätt svar).
2024-05-27 10:43 efter 47 sekunders spelande.
Annons

Här får eleven översätta svenska ord för möbler till motsvarande spanska ord.

Spelet Möblerna på spanska

Instruktioner till Möblerna på spanska

Översätt följande ord för möblerna från svenska till spanska.
Glöm inte accent och artiklar un eller una framför ordet.

1. Möbler (Välj rätt svar)

FlervalsfrågorFlervalsfrågor - Nivån innehåller 12 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Till varje fråga får spelaren tre svarsalternativ. Endast ett av dessa är rätt. Det gäller för spelaren att hitta det rätta alternativet. Eleven har 3 hjärtan (extraliv) som räddar eleven. Det finns ingen tidsgräns. När eleven valt alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

2. Möbler i meningar (Välj rätt svar)

FlervalsfrågorFlervalsfrågor - Nivån innehåller 10 frågor och alla tränas varje spelomgång. Till varje fråga får spelaren tre svarsalternativ. Endast ett av dessa är rätt. Det gäller för spelaren att hitta det rätta alternativet. Eleven har 3 hjärtan (extraliv) som räddar eleven. Det finns ingen tidsgräns. När eleven valt alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

3. Svara på frågorna (Välj svaret)

FlervalsfrågorFlervalsfrågor - Nivån innehåller 16 frågor (varav alla har bild), men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Till varje fråga får spelaren två svarsalternativ. Endast ett av dessa är rätt. Det gäller för spelaren att hitta det rätta alternativet. Eleven har 3 hjärtan (extraliv) som räddar eleven. Det finns ingen tidsgräns. När eleven valt alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

4. Möbler (Skriv svaret)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 12 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 4 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

5. Möbler i meningar (Skriv svaret)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 10 frågor och alla tränas varje spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 4 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

6. Svara på frågorna (Skriv svar)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 16 frågor (varav alla har bild), men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 4 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

Beräkning av kunskapspoäng

Varje avklarad spelnivå ger 1 kunskapspoäng i Möblerna på spanska. Maximala antalet poäng (6 kunskapspoäng) uppnås när du klarat alla 6 nivåer. En bronsmedalj får du när du klarat en nivå 2 gånger och en silvermedalj efter 5 klarade omgångar. En guldmedalj får du när du klarat en nivå 10 gånger. I spelet Möblerna på spanska kan du totalt få 6 guldmedaljer. Man får endast kunskapspoäng för nivåer som inte klarats av förut, dvs de nivåer ovan som inte är gröna. Även när du har klarat av en nivå kan du fortsätta träna på den nivån, men det ger då inga kunskapspoäng.

Liknande spel

Ytterligare spelinformation

Ämne
Spanska
Målgrupp
Årskurs 6 - Årskurs 9
Spelskapare
Raderad användare
Uppdaterat
2019-04-23
Publicerat online
2015-05-03
Unikt id
2500
Sparat av
0-5 användare
Operativsystem
Webbläsare
Pris
Gratis

Recensioner

3.4
Totalt 129
5
64
4
14
3
8
2
1
1
42

Rapportera

Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel.

Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller

Kommentarer


(Visas inte - endast för svar)
E
Elevspel
Vad tycker du om det här spelet?
Skriv en kommentar och berätta för andra besökare vad du tycker!

Fler fördelar med plusmedlemskap