Glömt lösenordet

Om du glömmer bort ditt lösenord som lärare gör du så här. Gå till inloggningssidan för medlemmar. Där klickar du på länken Har du glömt ditt lösenord?. Då kommer du till en sida där du kan få ett nytt lösenord. Ange den e-postadress du använde när du registrerade dig hos oss på Elevspel. Klicka sedan på Återställ lösenord. Då skickas ett e-postmeddelande till din e-postadress inom 10 minuter. Följ instruktionerna i det e-postmeddelandet för att få ett nytt lösenord. Om du inte får ett e-postmeddelande ber vi dig att kolla i mappen för skräppost.

Om du inte kommer ihåg vilken e-postadress du använde när du registrerade dig kan du testa med alla dina e-postadresser. Har du bytt e-postadress och den gamla inte finns tillgänglig längre kan du läsa mer på sidan om byte av e-postadress.