Visar resultat 111 till 120 av totalt 2265 träffar.
0%
5 nivåer
Märkning av livsmedel
Det finns olika typer av mörkning på livsmedel, här får du lära dig om vissa av dem.
Årskurs 5 - Årskurs 9
Näring Mat Livsmedel Märkning
0%
4 nivåer
Näringslära för högstadiet
Här lär du dig om vad maten innehåller och hur den påverkar våra kroppar.
Årskurs 7 - Årskurs 9
Näring Näringslära Näringsämnen Näringsinnehåll
0%
12 nivåer
Näringslära för mellanstadiet
Här lär du dig om den grundläggande näringsläran i HKK.
Årskurs 5 - Årskurs 6
Näringslära Näringsämnen Mat Hälsa
0%
4 nivåer
Olika sorters kål
Lär dig de vanligaste kålsorterna som används i Sverige till exempel vitkål, spetskål, rödkål och savojkål.
Årskurs 7 - Gymnasiet
Kål Matlagning Råvarukunskap Grönsaker
Nyhet
0%
2 nivåer
Privatekonomi - ord och begrepp
Lär dig grundläggande begrepp inom privatekonomi genom att para ihop ord med rätt förklaring. Träna på budget, inkomst, utgift, sparande och lån.
Årskurs 6 - Årskurs 9
Budget Inkomst Utgift Sparande
0%
4 nivåer
Privatekonomi och konsumtion
Träna viktiga begrepp som hör till området Privatekonomi och konsumtion i HKK.
Årskurs 7 - Årskurs 9
Begrepp Ekonomi Konsumtion Konsumentkunskap
0%
3 nivåer
Prylar i köket
Lär dig namnen på vanliga köksredskap som används vid matlagning och bakning. Träna på att identifiera och benämna verktyg som brödpensel, våg, skalkniv, durkslag, grytlapp och många fler.
Årskurs 6 - Gymnasiet
Kök Köksredskap Matlagning Bakning
0%
3 nivåer
Redskap som används i köket
Lär dig namnen på vanliga köksredskap som till exempel slev, bunke och slickepott.
Årskurs 7 - Gymnasiet
Matlagning Redskap Verktyg Kök
0%
4 nivåer
Rotsaker
En översikt över de mest förekommande rotsakerna i det svenska köket som till exempel potatis, morot och palsternacka.
Årskurs 7 - Gymnasiet
Rotsaker Matlagning Råvarukunskap Grönsaker
0%
4 nivåer
Sallader
Lär dig de vanligaste salladssorterna i svenska kök.
Årskurs 5 - Gymnasiet
Sallad Mat Råvaror Kök
Annons