Verktygsnamn i slöjden

Annons
1
Verktyg som sågar
Länka ihop
2
Verktyg som skär
Länka ihop
3
Verktyg som mäter
Länka ihop
4
Verktyg som borrar
Länka ihop
5
Verktyg som sågar
Memory
6
Verktyg som skär
Memory
7
Verktyg som mäter
Memory
8
Verktyg som borrar
Memory
9
Verktyg som sågar
Fritext, Frågor med fritextsvar Svår
10
Verktyg som skär
Fritext, Frågor med fritextsvar Svår
Annons
11
Verktyg som mäter
Fritext, Frågor med fritextsvar Svår
12
Verktyg som borrar
Fritext, Frågor med fritextsvar Svår
Spara
Kommentera
Dela

Senaste händelserna i detta spel

Någon hade problem på nivå 10. Verktyg som skär (Fritext).
2024-06-11 08:37 efter 13 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 2. Verktyg som skär (Länka ihop).
2024-06-10 12:51 efter 18 sekunders spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 1. Verktyg som sågar (Länka ihop).
2024-06-10 12:45 efter 2 minuters spelande.
Någon hade problem på nivå 10. Verktyg som skär (Fritext).
2024-06-10 12:41 efter 39 sekunders spelande.
Någon fick 41 drag på nivå 5. Verktyg som sågar (Memory).
2024-06-10 12:29 efter 2 minuters spelande.
Någon hade problem på nivå 1. Verktyg som sågar (Länka ihop).
2024-06-10 08:38 efter 4 sekunders spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 2. Verktyg som skär (Länka ihop).
2024-06-09 19:16 efter 2 minuters spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 2. Verktyg som skär (Länka ihop).
2024-06-09 19:15 efter 1 minuts spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 1. Verktyg som sågar (Länka ihop).
2024-06-09 19:13 efter 1 minuts spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 1. Verktyg som sågar (Länka ihop).
2024-06-09 19:12 efter 1 minuts spelande.

Öva på dessa verktygs namn så du kan prata med slöjdlärarn på hans eget språk!

Spelet Verktygsnamn i slöjden

Instruktioner till Verktygsnamn i slöjden

Verktygsnamn i slöjdsalen tränas här med roliga spel. Bara sätt igång att öva... ;) Kan du verktygens namn så kan du också övertyga din slöjdlärare om att du har koll på läget i slöjdsalen! :)

1. Verktyg som sågar (Länka ihop)

Länka ihopLänka ihop - Nivån innehåller 8 frågor (varav alla har bild) och alla tränas varje spelomgång. Spelarens uppgift är att länka ihop de 8 frågorna i de färgade rutorna med de mest passande svaren bland de vita rutorna. Varje färgad ruta kan bara länkas ihop med en vit ruta och tvärtom. Eleven får feedback på sina länkningar före inlämning och har 3 försök på sig att få alla länkar rätt. Det finns ingen tidsgräns. När eleven länkat alla rutor rätt har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta länkarna - och spelaren får försöka klara nivån igen.

2. Verktyg som skär (Länka ihop)

Länka ihopLänka ihop - Nivån innehåller 9 frågor (varav alla har bild) och alla tränas varje spelomgång. Spelarens uppgift är att länka ihop de 9 frågorna i de färgade rutorna med de mest passande svaren bland de vita rutorna. Varje färgad ruta kan bara länkas ihop med en vit ruta och tvärtom. Eleven får feedback på sina länkningar före inlämning och har 3 försök på sig att få alla länkar rätt. Det finns ingen tidsgräns. När eleven länkat alla rutor rätt har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta länkarna - och spelaren får försöka klara nivån igen.

3. Verktyg som mäter (Länka ihop)

Länka ihopLänka ihop - Nivån innehåller 10 frågor (varav alla har bild) och alla tränas varje spelomgång. Spelarens uppgift är att länka ihop de 10 frågorna i de färgade rutorna med de mest passande svaren bland de vita rutorna. Varje färgad ruta kan bara länkas ihop med en vit ruta och tvärtom. Eleven får feedback på sina länkningar före inlämning och har 3 försök på sig att få alla länkar rätt. Det finns ingen tidsgräns. När eleven länkat alla rutor rätt har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta länkarna - och spelaren får försöka klara nivån igen.

4. Verktyg som borrar (Länka ihop)

Länka ihopLänka ihop - Nivån innehåller 6 frågor (varav alla har bild) och alla tränas varje spelomgång. Spelarens uppgift är att länka ihop de 6 frågorna i de färgade rutorna med de mest passande svaren bland de vita rutorna. Varje färgad ruta kan bara länkas ihop med en vit ruta och tvärtom. Eleven får feedback på sina länkningar före inlämning och har 3 försök på sig att få alla länkar rätt. Det finns ingen tidsgräns. När eleven länkat alla rutor rätt har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta länkarna - och spelaren får försöka klara nivån igen.

5. Verktyg som sågar (Memory)

MemoryMemory - Nivån innehåller 8 par (bestående av ord som paras ihop med bilder) och alla tränas varje spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 8 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

6. Verktyg som skär (Memory)

MemoryMemory - Nivån innehåller 9 par (bestående av ord som paras ihop med bilder), men det visas max 8 par per spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 8 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

7. Verktyg som mäter (Memory)

MemoryMemory - Nivån innehåller 10 par (bestående av ord som paras ihop med bilder) och alla tränas varje spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 10 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

8. Verktyg som borrar (Memory)

MemoryMemory - Nivån innehåller 6 par (bestående av ord som paras ihop med bilder) och alla tränas varje spelomgång. Elevens uppgift är att hitta två kort som hör ihop. Hittas två spelkort som hör ihop tas de bort från spelplanen. Spelomgången är klar när alla 6 kortpar har hittats och memoryt har tömts på spelkort. Det finns ingen tidsgräns. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas vilka kortpar som hör ihop - och spelaren får försöka klara nivån igen.

9. Verktyg som sågar (Fritext)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 8 frågor (varav alla har bild) och alla tränas varje spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 3 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

10. Verktyg som skär (Fritext)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 9 frågor (varav alla har bild) och alla tränas varje spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 3 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

11. Verktyg som mäter (Fritext)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 10 frågor (varav alla har bild) och alla tränas varje spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 3 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

12. Verktyg som borrar (Fritext)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 4 frågor (varav alla har bild) och alla tränas varje spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 3 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

Beräkning av kunskapspoäng

Varje avklarad spelnivå ger 1 kunskapspoäng i Verktygsnamn i slöjden. Maximala antalet poäng (12 kunskapspoäng) uppnås när du klarat alla 12 nivåer. En bronsmedalj får du när du klarat en nivå 2 gånger och en silvermedalj efter 5 klarade omgångar. En guldmedalj får du när du klarat en nivå 10 gånger. I spelet Verktygsnamn i slöjden kan du totalt få 12 guldmedaljer. Man får endast kunskapspoäng för nivåer som inte klarats av förut, dvs de nivåer ovan som inte är gröna. Även när du har klarat av en nivå kan du fortsätta träna på den nivån, men det ger då inga kunskapspoäng.

Liknande spel

Ytterligare spelinformation

Ämne
Slöjd
Målgrupp
Årskurs 3 - Årskurs 9
Spelskapare
Raderad användare
Uppdaterat
2022-09-22
Publicerat online
2020-03-05
Unikt id
8966
Sparat av
5-10 användare
Operativsystem
Webbläsare
Pris
Gratis

Recensioner

3.8
Totalt 532
5
310
4
47
3
28
2
31
1
116

Rapportera

Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel.

Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller

Kommentarer


(Visas inte - endast för svar)
Det finns totalt 8 kommentarer om detta kunskapsspel.

V
vide
9 september 2020 12:36
jag älskar spelet fast om man kunde andra svaren(:
det är alla fall bettre än lektionerna(:
plus om man kunde andra svaren så skulle det va roligare än fortnite(:
G
garry
9 september 2020 11:59
jag älskar spelet för jag har hittat ett hemligt spel.
H
hacker på låtsas
9 september 2020 11:30
jag tycker att elev spel är dåligt för att man kan inte andra sina svar
V
vide
9 september 2020 11:05
hej jag älskar elev spel men det finns för lite nivåer
Anonym
5 maj 2020 11:09
hej jag tycker att elevspel är det bästa som finns
M
My
13 mars 2020 08:18
jag skulle rekomendera detta spel för man lär sig vad dom heter och hur dom ser ut
M
Milcah
9 mars 2020 17:38
Jag tycker att det är för lite levlar😤
A
Ayesha
6 mars 2020 14:48
Jag älskar elevspel.

Fler fördelar med plusmedlemskap